Ilmalämpöpumput

Tmi Ilkka Mikkonen myy ja asentaa Oulun seudulla ilmalämpöpumppuja.

Pyydä tarjous täältä

Edustamiamme merkkejä:

Mitsubishi Electric

Mitsubishin ilmalämpöpumppu säästää sekä rahaa että ympäristöä – kiitos pienentyneen energiakulutuksen. Oletkin varmaan lämmittäessäsi taloasi joko sähköllä tai öljyllä kokenut energiakustannusten jatkuvaa nousua.

Mitsubishi-ilmalämpöpumppu tuo optimaalisissa olosuhteissa sinulle lämmityskuluissa jopa 55 % säästön. Saadaksesi energiakustannuksiasi alemmaksi autamme sinua energiakustannusten suunnittelussa.

Panasonic

Pohjoisiin oloihin suunnitellut Panasonicin ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä tehokkaasti suuriin ja pieniin asuntoihin kovillakin pakkasilla. Ainutlaatuinen säästölämpö pitää myös mökin, autotallin tai ulkorakennuksen kuivana edullisesti.

Ilmalämpöpumppu raikastaa, viilentää ja sopii jopa kerrostalohuoneistojen ja konesalien jäähdytykseen. Tyylikkäät designmallit sisältävät elektrostaattisen ilmanpuhdistuksen.

Hitachi

Hitachi Premium -ilmalämpöpumppu on energiaa säästävä ja tehokas lämpöpumppu, jonka invertteritoiminto saavuttaa nopeasti vaaditun huonelämpötilan pitäen sen tasaisena.

Hitachi Premium -ilmalämpöpumpuilla on pinta-alaltaan suuri lämmönvaihdin. Lämmönvaihtimen innovatiivinen muotoilu takaa tehokkaan lämmönsiirron. 

Tehokas invertteri mahdollistaa hiljaisen käyntiäänen jopa 20 dB (Ex-Low asento), minkä lisäksi Hitachin DC-kompressori tuottaa 10 % paremman hyötysuhteen verrattuna perinteiseen AC-kompressoriin.